Detachering

Access Detachering: van databeheer tot data-analist

Alsmaar terugkerende foutmeldingen die je het werk belemmeren: applicaties waar je ooit zo blij mee was kunnen je plots tegenwerken!

Door een teveel aan informatie loop je na verloop van tijd het risico overzicht te verliezen, terwijl Access juist is bedoeld om inzicht én overzicht te verschaffen. Niet nodig! Wij kunnen met onze expertise tijdelijk of structureel ondersteunen als databeheerder, data-analist of applicatie ontwikkelaar.

‘Specifieke problemen vragen om een passende oplossing’

Wensen en behoeften binnen een organisatie veranderen continu. Het is belangrijk dat een applicatie daar op blijft aansluiten. Dit gaat helaas niet vanzelf. Soms is de initiële programmeur niet langer beschikbaar, waardoor onderliggende software verouderd raakt en fouten naar boven komen.

Door een periode mee te lopen brengen we problemen snel in kaart. Vervolgens gaan we samen met jullie op zoek naar een passende oplossing. We zorgen dat je applicatie weer aan de eisen voldoet van de organisatie. Werknemers blijven ondertussen gewoon aan het werk!

Heeft u onderzoeksvragen? Wij zorgen ervoor dat je de juiste data krijgt uit de database. Het liefst leveren we je meteen de antwoorden! Andere database-technologieën vormen hierin geen struikelblok.

Waarom Studio Access?

Even voorstellen: Studio Access bestaat uit een groep gedreven professionals. Enthousiastelingen voor Microsoft applicaties als Access, Word en Excel. Met jarenlange ervaring als databeheerder of ontwikkelaar in verschillende branches.

Met wie werkt u samen als u kiest voor Studio Access?

  • professionele programmeurs
  • met ervaring van meerdere software en databases
  • die graag bij u op locatie werken
  • en geheel zelfstandig
  • ontwerpen, ontwikkelen, beheren en applicaties repareren

Ben je benieuwd naar ons? Wij ook naar jullie. Daarom nodigen we je graag uit voor een goed gesprek om te zien hoe we je van dienst kunnen zijn.

We spreken graag een keer af