Access applicatie vervangen

Access applicatie vervangen

Access is nog steeds een populair programma bij specialisten die veel met data werken. En niet zonder reden: de mogelijkheden met Access zijn eindeloos. Helaas is Access ook gedateerd en onnodig complex. Hierdoor is het minder toegankelijk voor jonge werknemers en daarmee niet toekomstbestendig.

Gelukkig zijn er genoeg alternatieven. Wij bouwen applicaties die in functionaliteit niet voor Access onderdoen, maar wel de voordelen bieden van responsive design, data parsing, werken in de cloud en die niet afhankelijk zijn van Windows Office. In samenspraak wordt er gekozen voor de voor jou geschikte technologie zoals Java of .Net.

Voordelen van een nieuwe applicatie

Een nieuwe applicatie geeft je de mogelijkheid het ontwikkelproces goed onder de loep te nemen, jullie specialisten inspraak te laten hebben in het ontwerp en om de bedrijfsvoering efficiƫnter in te richten.

Het biedt een kans om een nieuwe groep medewerkers stap voor stap kennis te laten maken met de mogelijkheden van een nieuwe applicatie. Je investeert niet alleen in een applicatie, ook in medewerkers!

Studio Access levert maatwerk

Maatwerk lever je niet alleen af, maatwerk zet je ook zelf op. Dat is onze filosofie. Daarom zijn we bij iedere stap in het proces betrokken. Bij het in kaart brengen van de requirements, de ontwikkeling, training van de medewerkers en het verhelpen van problemen die zich na verloop van tijd kunnen voordoen. Onder maatwerk verstaan we dus niet alleen het product, maar ook een stukje betrokkenheid.

Waarom Studio Access?

  • We leveren altijd maatwerk
  • brengen geen onnodige kosten in rekening
  • Betrouwbare partner met korte lijnen, ook voor de langere termijn
  • In functionaliteit is alles mogelijk
  • Professioneel en betrokken

We spreken graag een keer af